Matcha pistache ijs


Matcha pistache ijs

We merken dat mensen steeds bewuster aan het worden zijn in wat ze eten. Hierdoor zie je dat steeds meer mensen suikers gaan verminderen en dit zo veel mogelijk te vervangen door fruit. Het mooie aan Matcha pistache ijs is dat het op basis van bananen is gemaakt, zonder toegevoegde suiker of room. Je legt een aantal bananen in de vriezer, je mixt deze bevroren bananen samen met de kokosmelk in een blender en klaar is je ijs. Heerlijk en gezond!

Wat heb je nodig?

  • 4 bevroren bananen (in stukjes)
  • 1 eetlepel Matcha
  • 50 g ongezouten pistachenoten (gebruik 10 g als topping)
  • 200 ml kokosmelk

Zo maak je het
  • Voeg de bevroren bananenstukjes samen met de kokosmelk in een blender
  • Voeg de Matcha en 40 gram pistachenoten toe.
  • Meng het geheel tot een mooie, groene en gladde massa!
  • Het mengsel is nu heel zacht, giet het in een vorm en zet het terug in de diepvries tot het harder is geworden.
  • Hak de overgebleven pistachenoten fijn en verdeel over het ijs.
Smakelijk!

Laat een reactie achter


Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd