Matcha Recepten RSSMatcha pannenkoeken

Matcha wordt in de moderne keuken steeds vaker gebruikt in recepten. Wat dacht je van Matcha wafels, Matcha taart en Matcha muffins? Vandaag delen we graag het recept van de Matcha pannenkoeken.

Lees verderMatcha havermout ontbijt met blauwe bessen en banaan

Voor een perfecte start van de dag is de Matcha havermout ontbijt zeker een aanrader. Hoe weinig tijd je ook hebt, ontbijten is echt belangrijk. Het zorgt ervoor dat je vol energie aan de dag kan beginnen. Kom je in de ochtend toch steeds in tijdnoot? Maak je ontbijt dan de avond ervoor. Een ontbijt hoeft absoluut niet ingewikkeld en uitgebreid te zijn. Dit Matcha havermout ontbijt is snel, gemakkelijk en heel gezond!

Lees verderMatcha pistache ijs

We merken dat mensen steeds bewuster aan het worden zijn in wat ze eten. Hierdoor zie je dat steeds meer mensen suikers gaan verminderen en dit zo veel mogelijk te vervangen door fruit. Het mooie aan Matcha pistache ijs is dat het op basis van bananen is gemaakt, zonder toegevoegde suiker of room. Je legt een aantal bananen in de vriezer, je mixt deze bevroren bananen samen met de kokosmelk in een blender en klaar is je ijs. Heerlijk en gezond!

Lees verderGroene smoothie bowl met matcha, avocado en banaan

Eat your greens! Dat gaat met deze groene smoothie bowl wel lukken. Matcha groene thee staat bekend om zijn felle groene kleur. Die heeft deze groene thee poeder trouwens te danken aan de hoge concentraties chlorofyl, oftewel bladgroen. Chlorofyl staat bekend om zijn zuiverende werking in met name de darmen. Dit stofje vind je ook terug in onder andere groene groenten, algen en grassen zoals bijvoorbeeld tarwegras.

Lees verder